Σχετικά με εμάς

Με ιστορία στην αρτοζαχαροπλαστική από το 1968, με αρχές και ποιότητα σε υλικά και παρασκευές, αλλά και με φρέσκες ιδέες και όραμα, δημιουργείται το πιο γλυκό μας δημιούργημα έως σήμερα.

Με ιστορία στη ζαχαροπλαστική από το 1968

The Cake

white_and_dark_chocolate

Παράδοση χρόνων

Έτος ιδρύσεως το 1968 από το Γιάννη και τη Ξανθή Μουρίκα στο Καμάρι Κορινθίας.
Παραδοσιακός φούρνος που περνώντας τα χρόνια και μεγαλώνοντας τα παιδιά τους πέρασε στη δεύτερη γενιά του Ηλία και Κατερίνας Μουρίκα.
Μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν δημιουργείται ένα παράρτημα στο Πιτσά Κορινθίας φτάνοντας το 2014, όπου η επιχείρηση περνάει στα χέρια της τρίτης γενιάς Γιάννη και Παναγιώτη Μουρίκα.

Αγνά υλικά

Διαλέγουμε εδώ και χρόνια τα ίδια αγνά υλικά με την ίδια αφοσίωση σε αυτά. Προτιμούμε την υψηλότερη ποιότητα σε ό,τι χρησιμοποιούμε.

Γεύση που ξεχωρίζει

Στο The Cake project “παντρεύουμε” την οικογενειακή εμπειρία χρόνων στην αρτοζαχαροπλαστική, με την όρεξη και τις φρέσκες ιδέες που θέλουμε να προσφέρουμε.

Γνωρίστε το Pasty Chef

Γιάννη Μουρίκα

Από την εφηβική ηλικία βοηθούσε στο φούρνο και αυτό έγινε η αιτία να θέλει να εξελίξει τον τομέα της ζαχαροπλαστικής, καθώς ένιωθε ότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Το 2011 ξεκινάει τις σπουδές του στη Le Monde παρακολουθώντας παράλληλα και εντατικά σεμινάρια μετά το τέλος των σπουδών του και απορροφάται άμεσα στο κλάδο της ζαχαροπλαστικής και συγκεκριμένα στα ξακουστά ζαχαροπλαστεία “Κωνσταντινίδης”, που ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για αυτόν.
Γέμισε εμπειρία και ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για δημιουργία.
Νιώθοντας λοιπόν ότι είναι σίγουρος για τον εαυτό του, αναλαμβάνει μαζί με τον αδερφό του την οικογενειακή επιχείρηση το 2014.
baking_sweets

The Cake project

Η ιδέα για το “The Cake project” προέκυψε μετά τη συνεχή μας αναζήτηση στο αντικείμενο της ζαχαροπλαστικής που αγαπάμε. Θέλοντας να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα χρησιμοποιούμε αγνές πρώτες ύλες και σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς. Η τεχνογνωσία που έχουμε συλλέξει με τα χρόνια εργασίας στη ζαχαροπλαστική σε συνδυασμό με το μεράκι μας για αυτό που κάνουμε, δημιούργησε το νέο μας αυτό project. Ο σεβασμός στον πελάτη αποτελεί προεταραιότητά μας, είμαστε κοντά σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.